Frågor & Svar

 

Vad är en företagslägenhet?

En företagslägenhet via West Home är ett bekvämt och prisvärd alternativ till att boka dyra hotellrum. Lägenheterna är fullt möblerade och utrustade för självhushåll enligt svensk standard, vilket innebär att hyresgästen kan leva precis som hemma. Driftskostnader, WiFi, sänglakan och handdukar ingår i hyran och in- och utcheckning kan ske under dygnets alla timmar. Våra lägenheter kan bokas från en månad upp till flera år. Ju längre bokning, desto billigare hyra.

 

Hur länge kan jag bo i en företagslägenhet?

Vi hyr ut våra lägenheter i allt från en månad till flera år. Ju längre du hyr, desto billigare blir det.

 

Vad kostar det att hyra en företagslägenhet?

Hyrorna varierar beroende på bland annat hyreslängd, storlek, standard och läge. Exakt hyra och vad som ingår presenterar vi alltid ihop med foton av den lägenhet du blivit presenterad. Du väljer därefter om du vill boka lägenheten, hur länge och om du vill ha några extra tillval för att passa just dina behov.

 

Vad ingår när jag hyr en företagslägenhet?

För hyreskontrakt mellan en till sex månader bokas och betalas våra lägenheter per dygn, likt en hotellbokning. Då ingår allt i hyran för ett bekvämt boende så som driftskostnader, WiFi, sänglakan, handdukar samt slutstädning. Du bestämmer själv exakt vilka datum du vill boka och betalar bara för de dagarna du bokat.

För hyreskontrakt som är längre än sex månader erbjuder vi en förmånlig månadshyra för ett långsiktigt boende. Då ingår driftskostnader, WiFi, sänglakan och handdukar i hyran. Städkostnaden tillkommer först den dagen då det är dags att flytta ut.

 

Hur bokar jag en företagslägenhet?

Bokning sker via vår bokningsavdelning som du kommer i kontakt med här

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.